miercuri, 6 martie 2013

Transport

Chiar daca doriti sa mutati un simplu birou sau colete ce ocupa intreg volumul util al vehiculului va vom trata cu cea mai mare seriozitate oferindu-va un transport rapid.Prin transport rapid intelegem dexteritate la incarcare, deplasarea vehiculului in limite legale de siguranta, manevrare si descarcare rapida. Pentru distantele mari masinile sunt dotate cu cate doi soferi astfel incat sa se realizeze un flux continuu al activitatii respectandu-se totodata si timpii de odihna.Majoritatea solicitarilor primite au fost Instant! Adica am fost sunati si ni s-a solictat un vehicul in maxim o ora. De obicei putem onora astfel de comenzi. Totusi unii factori ne impiedica sa venim "la minut" (conditii meteo, gradul de ocupare al masinilor, disponibilitatea personalului).

Strategia noastra este bazata pe Transportul rapid! 

Taxarea se face in functie de numarul de km, deci suntem interesati de un serviciu rapid. Acest lucru va avantajeaza atat pe dumneavoastra (nu trebuie sa asteptati) cat si pe noi (putem onora cat mai multe comenzi).

Siguranta in transport 

Rapid nu inseamna nesigur! Atentiile la detalii, la marfa transportata sau la manevrare sunt punctele noastre forte! Suntem constienti ca transportul include multa atentie si raspundere!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu